Naast de inzet van onze vrijwilligers en vele particuliere donaties kreeg Stichting Innocent Smile substantiële financiële steun van de volgende instanties.

 

 

 

 

 

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren wij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen die in armoede leven. De projecten en ondernemingen zijn kleinschalig en leveren zichtbare resultaten op. 

Website: www.wildeganzen.nl 

     

 

 

 

Wings of Support steunt groepen kinderen op bestemmingen van Nederlandse luchtvaartmaatschappijen d.m.v. het geven van financiële steun en indien mogelijk praktische hulp t.b.v. onderwijs, onderdak en medische verzorging.

Website: www.wingsofsupport.org

     

 

 

ICCO - KiA werken aan een wereld zonder armoede en onrecht. Zij geloven in de kracht van mensen en creëren kansen voor mensen die in armoede leven. Dat doen ze samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Website: www.kerkinactie.nl 

              www.icco-cooperation.org

     

 

Cordaid is een medefinancieringsorganisatie op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Zij steunt o.a. Special Education projecten in Noord India.

Website: www.cordaid.org

     

 

 

Edukans steunt projecten en programma's voor toegankelijk en relevant onderwijs voor kansarme kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. Edukans betrekt de Nederlandse samenleving in het algemeen en het onderwijs in het bijzonder bij internationale samenwerking.

Website: www.edukans.nl

     

 

 

 

Stichting Bisschop Bekkers (SBB) wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de leefsituatie van mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.

Website: www.sbb-info.nl

     

 

Stichting De Wakkere Wakkie biedt financiële steun aan goede doelen wereldwijd.

Website: wakkerewakkie.nl

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Ranpak B.V. cares about the environment, the community and the wellbeing of children. This year we chose to support the Innocent Smile Foundation. This charity helps schools and organizations for children with mental and/or physical disabilities in developing countries. We have made a specific contribution to the Innocent Smile School in Senapati, Northern India. 

Website: www.ranpakeurope.com

     
 

Stichting Kinderfonds

Van Dusseldorp

 

Kinderfonds Van Dusseldorp geeft financiële steun aan projecten die een bijdrage leveren aan het geluk en de levensvreugde van lichamelijk, verstandelijk of sociaal-emotioneel beperkte kinderen.

Website: www.kinderfondsvandusseldorp.nl

     

 

De Protestantse Wijkgemeente Apeldoorn-West heeft Stichting Innocent Smile uitgekozen om een deel van de opbrengst van hun compostactie aan af te dragen.

Website: www.jachtlaankerk.nl/compost

     

 

Harrie Tuinhof uit Leiden heeft een fietstocht van 1200 km, van Meerselo naar Verona, georganiseerd, waarmee hij er dit jaar voor heeft gekozen Stichting Innocent Smile te sponsoren.

Website: merselo2verona.wordpress.com

     

 

 

Amerpoort ondersteunt 2200 mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. De opbrengst van 3 maanden collectes van de oecumenische kerkdienst zijn aan Stichting Innocent Smile geschonken.

Website: www.amerpoort.nl

     
   

Website: www.besi.com

     
   

Website: convet.nl

 

Aanvullende gegevens